Gin&jazz!

Fantezii, iluzii, dorinte ascunse, minciuni, secrete, renuntari, drumuri, cautari nesfarsite, pasiune versus siguranta, gin, jazz...

Intotdeauna am stiut ca sunt prea mult pentru mine insami! Caut mereu ceva ce nu-mi doresc cu adevarat! Ma leg de oameni care nu merita, nu pentru ca nu ar fi grozav de destepti, inalti, frumosi, ci pentru ca nu-mi spun nimic. Sau rostesc fraze idioate pe care urechile mele le percep neostoit si implacabil de dulce. Pentru ca mint frumos!

Inchidem ochii mereu la tot ce se afla in jurul nostru: la moarte, la renuntari, la bucuria altora, la sexualitatea altora, a celor care nu sunt ca noi. De parca fiecare ar purta o mareata vina pentru ca nu s-au nascut cu pielea alba, blonzi, cu ochi albastri si hetero!

Acuzam si barfim, ne spalam pe maini de rautate, ne mintim in continuare ca suntem alesi si avem drepturi... Iar cand cineva ne respinge pentru ca suntem intolerabili, il privim cu manie pe Dumnezeu! De ce? Vesnica intrebare a celor care nu inteleg nimic!

Am renuntat sa ne bucuram de lucruri marunte, de lucruri simple, de prietenii curate, de sex fara inhibitii, fara tradari si fara... paturi. Sufletul nu mai exista. Pentru ca avem bani si o constiinta aleatorie. Pentru ca un sms poate inlocui o prezenta. Pentru ca cei de langa noi nu conteaza mai mult decat propria persoana.

O seara perfecta, la un pahar de gin, cu o muzica intensa, dar nu sufocanta, intr-un bar uitat de lume, ar putea salva cateva zeci dintre noi... Dar cati intelegem ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...