Ultima mea femeie...

Intr-o lume in care sensul vietii se pierde printre mizeriile zilnice, intr-o lume in care fiecare ia, dar nu ofera nimic in schimb si atunci cand problemele pe care le avem ne dizolva, totul este permis.

Iti permiti sa furi, sa minti, sa inseli... Si mai grav, iti permiti sa te furi, sa te minti si sa te inseli pe tine insuti! Ideea de a fi bun si moral nu isi are loc in aceasta ecuatie zilnica, oamenii rad de noi cand facem ceva din altruism, eroii zilelor noastre sunt niste mari idioti!

Si atunci, stau si ma intreb... de ce nu ma priveste lumea cu "ochi buni" daca ies cu o femeie de mana in parc si daca simt nebuneste nevoia sa o sarut? De ce iubirea noastra este blamata, dar orice barbat se uita cu priviri lascive dorindu-si sa vada mai mult... Iar orice femeie intoarce capul cu jena, dorindu-si sa simta macar o data in viata asa ceva...

Cand goana dupa barbati de orice fel (tineri, batrani, bogati sau mai putin, dotati sau nu conteaza... numai sa nu fii singura) a devenit ridicola si mai apoi, sinistra, eu aleg sa iubesc o femeie! Fara constrangeri, fara retineri, fara patima, doar cu tandrete!

Iar cand oamenii din jur vor inceta sa ne priveasca, cand vor renunta la suprafata in favoarea continutului, cand vor gasi cuvintele cele mai potrivite doar uitandu-se in ochii mei, atunci voi arunca sapca de caldaram si voi exclama: "sunt libera!"

Everything is allowed...
My senses and I...
Everything is changing in the world
Everything is shatteringWe must love on the fly!

Totul este permis...
Eu si simturile mele...
Orice lucru e schimbator pe lume
Totul se clatina
Trebuie sa iubim din zbor.

Jean Rousset

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...