Cat ne costa iubirea?

Mai exista dragoste pe lume? Mai exista relatii lungi si stabile si frumoase? Mai sunt oameni fericiti, cupluri fericite doar pentru simplul motiv ca sunt impreuna?

Nu credeam sa imi pun vreodata astfel de intrebari! N-am crezut nicicand in privirile goale aruncate pe geamurile aburite... N-am crezut in sfarsit, n-am crezut in tristete ironica si cruda. Nu am vrut sa cred!

Am fost convinsa intotdeuna ca viata e buna si cinstita si frumoasa. Ca nimic rau nu se poate intampla, atat de rau incat sa-mi privesc viata ca pe un tablou foarte prost pus intr-o rama urata si veche.

Ce ar trebui sa facem? Ce ar trebui inventat si implementat pentru a putea avea o relatie perfecta, cu iubire, respect, prietenie, conversatie delicioasa, sex de calitate, certuri sfarsite in pat si uitate defintiv pana dimineata? Ce ne lipseste?

Unde este bunatatea din noi? Unde se sfarseste iubirea si incepe rutina? Cat dureaza o iubire? Exista un termen de valabilitate? 3 ani? Si dupa...?

Cat ne costa investitiile mai putin inspirate in relatii defecte? Avem cu ce plati astfel de investitii? Si singuratatea cine ne-o plateste? Exista un pret pentru singuratate pe cap de muritor? Pentru ca stiu sigur ca exista un pret pus pe frumusete, pe sex, pe trup, pe minte...

Spre ce ne indreptam? Voi stiti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...