Dragii mei,

eu nu apartin nimanui! Stiu ca suna usor a amenintare:)), dar chiar asa este! Nici macar a mea nu sunt uneori...

Nu cer mult: vreau sa fiu iubita, inteleasa, ascultata, sa ma tina cineva in brate o data pe saptamana, sa ma bazez pe cineva atunci cand vreau sa plang, sa rad si sa beau o votca mica.

Vreau o casa, mai mult decat o relatie! Vreau liniste, mai mult decat pasiune! Vreau pace, mai mult decat orice... Vreau sa fiu eu insami mai mult decat sa am o familie! Vreau prieteni, mai mult decat iubiti! Vreau un catel, mai mult decat sa locuiesc cu cineva! Vreau sa stau acasa, mai mult decat sa merg zilnic la munca. Vreau sa scriu, mai mult decat sa gatesc! Vreau sa dorm, mai mult decat sa traiesc asa...

Uneori imi depasesc pana si puterea mea de intelegere!

Stiu ca e greu sa vedeti ceva in mine, la mine... stiu ca sunt prea mult... stiu ca provoc durere si tristete si regrete! Mai bine nu stiam:D Eu imi iau doza zilnica de fericire din voi! Insa nu e un schimb echitabil. Nu pot oferi ceva pe masura! Nu am sa pot niciodata!

De asta ma tot intreb ce-ati vazut la mine cand m-ati oprit pe strada vietii voastre. Ce sperati?

In acest moment nu am nimic. Nimic de oferit. Vreau lucruri imposibile. Lucruri care nu intereseaza pe nimeni! Iau fiecare zi asa cum este ea - o mare oboseala!

Un comentariu:

  1. sa stii ca bloggurile sucks ! totusi, asa nici n-as fi auzit de tine. adica nu te-as fi vazut. si asa, acum ca te-am vzt, ce ?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...