Entree des artistes

Vorbeam anul trecut de niste evaluari... adunari, scaderi... Ce am facut bine si ce am facut rau! Intotdeauna fac mai mult rau:))

Usa pe care am intrat in noul an e vag diferita de toate celelalte usi din viata mea. Am un sentiment ciudat ca e putin cam prea deschisa, cam data de perete, ca sa zic asa...

O nostalgie dureroasa ma cuprinde gandindu-ma la ce am avut pana mai ieri, gandindu-ma la "marele" eveniment din acest an, si anume aniversarea celor 30 de ani, dar am momente cand sunt vesela ca un copil lipsit de griji. Exista o varsta a fericirii, a implinirii?

Ce ne face sa iesim pe o usa fara sa privim inapoi? Ce dureri, ce dorinte, ce vise, ce sperante? Nu-i asa ca si tu lasi usa deschisa in urma ta? Sincer, acum! Putem tranti de perete usa (si viata) pentru a fi siguri ca se inchide peste un trecut mai mult sau mai putin alambicat? Sau cu o urma de vina in privire, o lasam usor intredeschisa...?

Ne interzice cineva iubirea? Ne imbatam cu soapte de dragoste? Imi lipseste adevarul, imi lipseste constiinta aceia imediata, superficiala, simt ca nu voi mai fi nicicand odihnita si libera...

Te asteptai la vreo urare de bine? Hmmm... iubeste! iubeste mult, profund, complicat, parinteste, erotic, linistit, pasional, corect, pe ascuns, in vis, la servici, acasa, acasa la altii, in parc, in gand... Si mai ales, zambeste. La toti necunoscutii pe care ii intalnesti pe strada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...