Gustul fericirii

It's not a love story. It's a story about love....

Unii se joaca toata viata de-a dragostea. Si sunt fericiti, in felul lor. Dar nu au simtit niciodata fiorii iubirii adevarate in stomac, in genunchi si pe buze... Nu au gustat din bucuria unei clipe unice in bratele celui adorat...

Voi sparge toate tiparele spunand ca dragostea nu este complicata! Ea exista sau nu... Atunci cand te furisezi din templul iubirii tale pentru a vedea lumea, atunci cand esti nesigur, cand bajbai, atunci se complica lucrurile. Dragostea pura, desavarsita, nu este complicata.

Gandeste cu inima, ai incredere, iubeste fara limite si atunci, poate vei putea simti ce inseamna dragostea.

Ai trait vreodata anumite momente care ti s-au parut inutile sau ai mers pe drumuri fara sens, cu prea multe intersectii? Probabil ca da... Apoi ai intalnit un om, o situatie, o criza, care te-au facut sa intelegi de ce ai facut anumite alegeri. Nimic nu este intamplator.

Acum stiu, cu siguranta, de ce ma aflu aici!

Nu credeam ca viata poate fi atat de plina de gust, atat de aromata, atat de fericita... pana azi! Chiar credeam in adevarul meu, cel de pana acum... Eram convinsa ca am inteles tot, ca am trait tot, ca nimic nu poate fi mai bun!

Si cu cata iubire mi s-a demonstrat ca nu am dreptate!

Ce gust are fericirea? De scortisoara, in diminetile cu cafea aburinda, de amor in noptile lungi de iarna, de fum de tigara in toiul unor discutii aprig-comice... O simt pe piele, in suflet, in stomac...

Nu pot renunta la ea, nu vreau, nu o voi face niciodata, indiferent cat va dura... in real world!

Dragostea aceasta va ramane a mea. Per sempre...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...