Traiesc intr-o lume de vis...


Un vis boem, parfumat, uneori dulce-amarui, uneori sumbru... dar de cele mai multe ori, incredibil de frumos!

Am cunoscut zilele acestea o persoana inspirata, calda, placuta! Si tocmai de aceea m-a impresionat faptul ca m-a "citit" si a acordat textelor mele cateva clipe din timpul ei pretios! M-am simtit foarte bine in compania ei si am plecat cu zambetul pe buze, chiar mi-a inseninat ziua!

Sper din tot sufletul sa am ocazia sa ne mai intalnim!

Vine vara! Hmmm, ce noutate... veti spune! Insa astept cu nerabdare fiecare floare, fiecare petec de cer albastru, fiecare grad in plus in termometru... Ma gandesc la mare, cu o pasiune greu de stapanit! Mai sint doua saptamani si ma voi afla pe un tarm pe care l-am visat toata viata, intr-o lume marginita doar de apa si cer! Fara incorsetari, fara limite. Doar eu si dragostea mea! Iti multumesc pentru ca ma faci atat de fericita...

Sezonul incepe cu cei de la Alphaville, sambata, 12 aprilie! Apoi o mini-vacanta de Paste si 1 mai, continua cu Eros Show, pe 8-11 mai :), concertul lui Kylie pe 17. Apoi Metallica, un alt vis care de abia astept sa se implineasca!

Daca imi spunea cineva acum doi ani ca voi fi aici, in acest "punct", as fi ras... sau as fi strambat usor din nas, cu superioritate! Come on! E mult mai bine ca in visele mele...

Trebuie neaparat sa felicit pe cineva pentru job-ul obtinut, un alt vis de o viata! Felicitari, dragul meu! Il meriti! Enjoy! Si nu uita - THE TRUTH is yours!

Traiti-va viata frumos, liber, fara constrangeri, fara compromisuri grave, iubiti si lasati-va mangaiati de soapte de dragoste, dar mai ales, visati frumos si cat mai inalt. Toate visele voastre se pot implini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...