The light of freedom

Traim intr-o lume dominata de ipocrizie! O lume pe care o cunosc, ma lupt cu ea, uneori o inteleg pentru ca (gand cumplit) imi seamana, alteori ma deprima teribil!

Acum sunt atat de frustrata si amortita de durere incat probabil voi exagera! Ar trebui sa astept si eu ca si condamnatii, ani de zile, sa ma gandesc, sa meditez si abia apoi sa ma prezint in fata unei comisii de eliberare conditionata, calma, supusa si binevoitoare si sa le zic ca intr-adevar, nu eu am dreptate!

Mi-am dorit un job extrem de mult! Nu are sens sa va zic unde pentru e o firma mega-cunoscuta! 6 saptamani m-au tinut incurcata, ba cu interviuri, ba cu telefoane, ba cu e-mail-uri, ba cu faza: e plecata SEFA din tara... Intr-adevar, nu au promis nimic concret, niciodata! Intr-adevar, eram extrem de obosita la interviul hotarator, pentru ca de abia venisem de la Balchik. Dar... dar...

Daca asa se procedeaza, inseamna ca eu nu stiu nimic! Am trimis texte, am fost foooarte laudata, dar nu sunt potrivita! Probabil ca asa e! Dar, sincer ma indoiesc! Pentru ca desi nu-i cunosc pe EI, ma cunosc pe mine. Stiu ce pot face, ce pot sa scriu, cat pot sa muncesc! Si mai ales, pasiunea cu care o fac!

Cum imi zicea cineva, ei au de pierdut!

Si daca asta este profesionalism, sa am pardon... Inseamna ca geme lumea de scriitori talentati, e greu de ales dintre acestia, procesul de recrutare dureaza doua luni si este o loterie! Si atunci sincer ma bucur! Cu cat mai multi oameni talentati, cu atat mai bine! Astept sa vad articole grozave in revista, sa ma minunez, nu alta... Ca la asa concurenta...

Nu, nu sunt cinica! Sunt frustrata si deprimata! :)))

Mi-am pierdut cateva saptamani din viata sperand sa obtin ceva si nu am obtinut! Asta este! Se mai intampla! Dar anii nu mi-i da nimeni inapoi! Eh, noi sa fim fericiti, liberi, sa vedem luminita aia indepartata si sa credem in cauze mai bune! Sau in profesionalismul unora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...