The sky is the limit
Tot ce imi doresc in acest moment este o casuta alba pe o plaja uitata de lume. Sa miroase a zori, a nisip si a mare.

Sa ma trezesc dimineata devreme, sa imi savurez cafeaua aromata pe terasa, sa mananc un fruct zemos si parguit de soare. Apoi sa alerg pe plaja si apa marii sa-mi mangaie talpile ca o sarutare diafana si racoroasa. Sa ma asez pe un ponton si sa ma aflu intre cer si apa nemarginita. O soapta de vant sa-mi adie prin par, pielea mea cu miros de cremene anticipand-o si strangandu-se in mici buburuze de incantare.

Sa iau pranzul cu iubitul meu in casa si sa facem dragoste pana dupa-amiaza tarziu. Sa alunec intr-un somn linistitor cu valurile in fundal mumurand soapte de amor.

Seara sa fac baie in mare ingropandu-ma in apus, invelindu-ma cu noaptea, cu stelele, cu brizantii...

In mansarda mea linistita, departe de orice rasuflare omeneasca, sa scriu la miez de noapte povesti uluitoare de amor. Triste, erotice, cutremurator de adevarate. Sa admir maretia si singuratatea lunii pierduta in apa marii, regasita in sufletul meu.

Sa ma trezesc sarutata de soare, sa visez, sa sper...

Show, Play, Love

Un show incendiar Vama aseara la Arenele Romane!

Sincer, nu am cuvinte! A fost unul din cele mai reusite show-uri la care am asistat vreodata! Tudor arata impecabil si canta nemaipomenit! Si nu sunt subiectiva! Lumea care a fost la Arenele Romane pe 6 iunie stie despre ce vorbesc!

Va multumim, Vama!