Orasul care mi-a oferit ceea ce nu cautam

Am sa incerc sa continui seria de "oameni si crasme" care mi-au schimbat viata.

Primul bar in care am intrat in Bucuresti, chiar inainte de a ne muta definitiv a fost o bodega de pe Gabroveni, din lemn si aluminiu, cu profil sportiv, ca sa zic asa. Offside sau Halftime, mai nou.

De-a lungul timpului am petrecut zeci de ore acolo, la o bere cu baietii, la un suc dupa shopping, la o discutie serioasa, la o hotarare importanta si chiar, fara motiv. Am cantat, am dansat, am urlat, am fost la finale de Champions League si alte meciuri tari. Am vazut 12 baieti usor luati, dezbracandu-se complet si dand halbele peste cap. Am castigat pariuri si tricouri si randuri de bere. Mi-am facut prieteni si chelneri care ma respecta si am o masa oricand m-as duce acolo. Chelnerii s-au schimbat in trei ani, insa eu sunt cunoscuta acolo in continuare... Probabil din vorba in vorba. Imi place lucrul acesta. Ma simt bine acolo, ma simt acasa. Acolo am luat hotararea de a forma un cuplu cu iubitul meu.

Pe EL l-am cunoscut acum aproape 2 ani si jumatate, intr-o zi de vara. Era in pantaloni scruti, cu ochelari de soare si avea doar 23 de ani. Am vorbit despre muzica, suntm rockeri amandoi:) Dupa cateva saptamani am iesit la muuulte beri. Se uita ciudat la mine, nu stia ce sa creada. Mereu am surprins aceasta privire la oameni, parca intre mine si ei ar exista un val, pe care incearca cu greu sa-l indeparteze. Si cu cat se straduiesc mai tare, cu atat e mai greu. Si pana la urma, il accepta, ca facand parte din mine...

Am fost 1 an si jumatate prieteni buni, ieseam in oras, vorbeam, radeam, am sarbatorit, am plans, ne-am mai si certat. L-am luat peste tot cu mine. Simteam ceva nedefinit, ca si cum l-as cunoaste de mult pe acest om.

Nu ne-am dorit nici unul sa avem o relatie, s-a intamplat pur si simplu. Ca o vraja... Am iesit, ne-am sarutat, in 5 saptamani ne-am mutat impreuna.

Acum a trecut deja un an si jumatate si e mult mai bine decat la inceput. Am crescut amandoi, ne iubim, vrem mai mult.

Deci, de ce am venit eu la Bucuresti? Ca sa mi se schimbe viata atat de dramatic? Nu, doar ca sa-l cunosc pe EL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...