Hey, You...

HEYYY, you, people...

Ma voi lupta oare toata viata cu cei care nu inteleg?! De ce nu inteleg... nimic? De ce considera lumea ca a avea ce sa mananci, un acoperis deasupra capului si un job stabil e tot ce conteaza?!

De ce spune toata lumea: "Veniti inapoi... doar o duceati bine!"?

What the fuck do you want from me???

Ma gandeam la una din cartile mele preferate -Lust for Life, by Irving Stone. Imi amintesc pasaje intregi din carte, desi n-o am cu mine decat in suflet. Este oare si viata lui Van Gogh atat de greu de inteles?! Cand provenea dintr-o familie cu bani, avea un job sigur la o galerie de arta, avea... tot, el a ales sa plece si sa locuiasca intr-un sat de mineri, sa doarma pe podea si sa manance cartofi fierti. Nu e nimic maret in asta. Dar trebuie inteles esentialul...

Stiu, vin iar toti cei din marele val si vor spune cu blazare... mda, cine se compara cu Van Gogh?! era boem, era artist...

NU. nu era. Era doar un OM in cautarea sinelui.

Pentru cine citeste acest post, va rog sa ma intelegeti, nu am nimic cu nimeni. Dar va rog, nu mai puneti intrebari idioate, nu mai vedeti lucrurile prin prisma adevarurilor voastre, deschideti ochii si incercati sa intelegeti... viata e dicolo de lentilele pe care le purtati.

3 comentarii:

 1. perfect de acord cu tine! te inteleg perfect pentru ca si eu sunt la fel, numai ca nu am anturajul de asa natura si nu am fost suficient de puternica sa plec pe cont propriu! te admir, sincer!

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca as fi fost singura, nu stiu daca as fi facut acest pas... Ma consider puternica, dar cu trecerea anilor mi se atrofiaza acest curaj.

  Mi-au spus multi ca ma admira, ca sunt norocoasa si curajoasa. Dar nu e asa. De fapt, este simplu. Pleci, si gata.

  Apoi te descurci cu fiecare zi, asa cum vine... Zici si tu, ca Scarlett O'Hara: "Tomorrow is another day" si totul se rezolva.

  Iti multumesc pentru comentarii:P

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) exact! si oricum sa stii ca acest trend al parasirii locurilor de bastina e in crestere! Eu cu un amic plecam, mai am un prieten care pleca si el in thailandal altul care isi doreste acelasi lucru...ne intoarcem ca mentalitate cateva mii de ani in urma :)) si e nemaipomenit! Si la noi miscarea e mica..dar in tarile dezvoltate, oamenii care isi permit, pleaca definitiv undeva unde sa traiasca doar din agoniseala de pana atunci...sunt acele EcoVillages in Brazilia...unde stai, muncesti pamantul...si traiesti viata simplu! Dar cat e din Tenerife pana in Brazilia?? cateva insule distanta... :))

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...