Moonlight si Dan Balan

Imaginati-va ca beti un Jack & rocks intr-un bar pierdut din Tenerife. Aleasa la intamplare, locanta e draguta, din lemn si aluminiu, lunga si ingusta, cat sa incapa ceva petrecareti, dornici de muzica live.

In capatul barului, la ultima masa, ne gasim locul, intre niste geamuri care dau spre Ocean. Apus superb, bautura buna, atmosfera lanceda de sambata seara, prea devreme...

Chelnerita plictisita discuta cu o colega intr-o spaniola domoala.

La un moment dat, (in asteptarea artistilor ascultam radioul) iata ca se aud niste acorduri extrem de cunoscute. Normal, Dan Balan a cucerit pana si Canarele. Atmosfera se electrizeaza subit, chelnerita da volumul la maxim, ceilalti clienti aplauda, iar noi cantam (de fapt, urlam) versurile de la Dragostea din tei a lui Dan.

Aplauze, bisuri, se schimba aerul... Insa noi am ramas cu sentimentul plin si cald de mandrie. Mi-a facut bine sa cant in romaneste, sa vad cat de iubit e Dan si pe aici.

Cei care ma cunosc, imi stiu preferinta si admiratia pt frumosul si talentatul moldovean, si cu atat mai mult isi pot imagina scena din barul Moonlight:)

Iti multumesc, Dan! Sa-mi scrii....=))

Si ca sa va conving, voi face un top al pieselor mele cele mai dragi! (topul este in ordine inversa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...