Nicole Kidman si Charlize Theron in The Danish Girl

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2010 este The Danish Girl, regizat de Tomas Alfredson, care prezinta povestea primului transsexual din anii '30, pictorul Einar Wegener.  Acesta a facut cateva operatii de schimbare a sexului, fiind intre timp intersexual, cu ambele organe genitale, si feminin si masculin.
Pictorul si-a luat numele de Lili Elbe si ducea o viata boema in Berlin. A murit insa la varsta de 49 de ani, de la complicatiile survenite in timpul unei operatii care ii promitea introducerea uterului in corp, ace(a)sta dorindu-si sa devina mama, dupa ce primise o propunere in casatorie.

Nicole Kidman este si producatoarea filmului in care va interpreta rolul transsexualului Einar. In rolul sotiei acestuia trebuia sa joace Charlize, care dupa ultimele zvonuri se pare ca s-a retras din productie, nemotivand aceasta "miscare". Pana si regizorul s-a schimbat, proiectul fiindu-i incredintat initial lui Anand Tucker.
De abia astept sa aflu motivele pentru care Charlize a refuzat acest rol, desi se anunta un film "tare". Si mai ales, regret ca acest "cuplu", Kidman/Theron, nu ne va mai incanta pe marele ecrane.

Pe pagina de IMDB a filmului, Charlize figureaza in continuare in distributie, insa are o mare paranteza langa numele sau: (rumored). Sa speram ca totusi Charlize se va razgandi...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...