Hollywood Madam - Sex, drugs & rock'n'roll

Mi-am cumparat o carte zilele acestea special pentru a o citi pe plaja, in momentele de relaxare si placuta amorteala. Insa nu pot sa ma desprind de ea, desi la prima vedere, este extrem de frivola... 

Alex Adams, cea mai cunoscuta Madam de la Hollywood, isi povesteste viata petrecuta in mijlocul "junglei", populate de modele superbe care fac sex pentru bani si droguri si de oameni de afaceri innebuniti dupa "prospaturi".Cartea, Hollywood Madam - Sex Secrets of the Rich and Famous, este scrisa de celebrul William Stadiem, cunoscut pentru romanele sale, toate succese imense: Marylin Monroe Confidential, Dear Senator, Mr S, etc. Este absolvent de Harvard, Wall Street lawyer, locuieste in LA si scrie pentru diverse publicatii americane.

In Hollywood Madam descopar o viata care nu seamana deloc cu visul american. Sute de fete superbe de 18 ani ajung in Cetatea Filmului sperand sa patrunda in industrie si sa devina vedete. Insa se lamuresc rapid ca nu au nicio sansa si ca trebuie sa se intretina... Isi iau slujbe de secretare, receptioniste, asistente sau stiliste, insa banii nu ajung niciodata. Viata din California este costisitoare, magazinele sunt multe, trebuie sa ai tot timpul un standard ridicat de viata. Si atunci apeleaza cu incredere la o meserie veche de cand lumea. "Easy Money"!

Primesc un telefon, se intalnesc cu un client si dupa o ora au 300-400 de dolari in portofelele Louis Vuitton. Majoritatea nu pot face sex decat "acompaniat" de cocaina. La 20 de ani sunt terminate...Insa numarul lor nu scade niciodata. Blonde inalte, cu sani mari si picioare superbe vin la Hollywood de peste tot din lume sa-si incerce norocul. Singura lor sansa este sa devina neveste de star si sa divorteze dupa cativa ani. Insa si averea aceea se va duce, inghitita de magazinele de lux de pe Sunset Strip si Doheny Drive, de cluburile de noapte, de chiria exorbitanta la vile si de masinile decapotabile.

Insa petrecerile sunt la ordinea zilei si daca ai intrarea s-ar putea sa realiezi ceva: sa cunosti o vedeta  sexagenara sau un star rock drogat si dispus sa se culce cu tine si sa te faca vedeta peste noapte.

Cele care reusesc intr-adevar (ca Heidi Fleiss sau Carla Bruni) sunt extrem de putine. Ceea ce vezi din afara este doar fum! In culise, tinere de 18 ani se zbat sa patrunda in cabinele starurilor rock pentru a deveni backing vocals si hookers de turnee, iar la 20 de ani sunt deja istorie. Pentru ca e o lume in care cererea de "nouatate" este mai mare decat cererea de sex, pur si simplu.O viata furata, un vis american transformat intr-un labirint de oglinzi miscatoare din care foarte putine au sanse sa scape... Si multe dintre ele nici nu vor, pentru ca banii sunt mai importanti decat orice altceva.

Sunt convinsa ca si in showbiz-ul din Romania, povestea nu difera foarte mult. Ca sunt tinere care fac orice pentru a fi in ziare, la televizor, pe copertele revistelor sau pentru a-si gasi un sot batran si bogat. Probabil ca stam mai bine la capitolul droguri, insa "valoarea" aspirantelor pe piata de desfacere este mult, mult mai scazuta...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...