O iubire neasteptata si neimpartasita

M-am surpins de doua ori in viata mea privindu-ma in oglinda si nestiind cine sunt. Prima data a fost intr-o zi de noiembrie cand fostul meu iubit a iesit pe usa fara sa isi ia ramas bun. A doua oara a fost zilele trecute cand am aflat ca nu voi mai lucra la showbiz.ro.

Cu stupoare mi-am dat seama ca sunt indragostita de un job, o patima care se incapataneaza sa-mi dea dureri de cap. M-am trezit in mijlocul noptii si aducandu-mi aminte de aceasta despartire fortata, am simtit cum mi se strange stomacul ca dupa plecarea din viata mea a unui om drag. Daca aceasta nu e dragoste, atunci ce e? Obisnuinta? Hmmm, nu prea cred...


Sunt fericita ca am cunoscut oameni minunati, de la care am invatat foarte multe, insa din pacate, in Romania, inca se practica lipsa de respect pentru munca depusa, lipsa de consideratie pentru angajati si luarea deciziilor pe considerente materiale.

Am muncit un an cu atata pasiune si cu ceva rezultate, zic eu, insa toate acestea nu conteaza... sunt curioasa in cate zile, saptamani, luni, ma vor uita definitiv si voi fi doar o amintire indepartata. Pentru ca lumea este pe fuga, fiecare zi intervine cu forta si cu detalii noi in viata noastra si... uitam. Nu e o vina, e doar o consecinta a lumii in care traim.

Poate ca nu este bine sa te implici la un job atat de mult, insa, fara sa vreau, m-a prins si m-a lasat fara suflare la final. Acum plec sa cuceresc alte orizonturi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...