Stephen Gately de la Boyzone a murit la 33 de ani!

Stephen Gately a murit azi noapte in conditii suspecte, cantaretul aflandu-se in vacanta in Mallorca, Spania, alaturi de iubitul sau, Andrew Cowles. Stephen se pare ca a iesit aseara in oras pentru a bea ceva, s-a intors acasa, a adormit si nu s-a mai trezit. Cauzele mortii raman neconscute pana la efectuarea autopsiei.

Membrii trupei Boyzone si managerul acesteia au declarat ca sunt socati de ce s-a intamplat si ca se vor deplasa la Mallorca pentru a afla mai multe despre aceasta moarte ciudata si total neasteptata. (sursa: Click!)

Stephen Gately s-a nascut pe 17 martie 1976 la Dublin, Irlanda.  A devenit "lead vocal" alaturi de  Ronan Keating in formatia Boyzone in 1993. Dupa o perioada in care au scos hit dupa hit si au castigat numeroase premii, cei de la Boyzone s-au despartit (in anul 2000) si fiecare a luat-o pe propriul drum.Gately a fost primul din celebra formatie care si-a scos pe piata un album solo, numit New Beginning, dar a cochetat si cu actoria si televiziunea.

In 2008 baietii de la Boyzone (Ronan Keating, Stephen Gately, Mikey Graham si Keith Duffy) s-au reunit si au compus doua hit-uri: "Love You Anyway" si "Better", cel din urma avand un videoclip controversat in care doi barbati se imbratiseaza, un  "statement" privind homesexualitatea lui Stephen.

Gately l-a cunoscut in 2002 pe Andrew Cowles (internet businessman) si s-au casatorit in 2003 in Vegas, ceremonie urmatat de una oficiala in 2006, la Londra.

Asteptam imformatii cu privire la cauzele suspecte ale mortii unui mare cantaret!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...