Tenerife's Sands

Cand am aterizat pe aeroportul din nord si am pus prima data piciorul pe insula, nu am fost impresionata. Nici cand autobuzul gonea pe soseaua suspendata deasupra Oceanului, in drum spre sud si spre noua mea viata. Nu mi s-a parut nimic spectaculos la aceasta insula, o destinatie atat de dorita si visata de toata lumea. Ma gandeam ca este ceva in neregula cu mine.

Insa cand am iesit pe plaja si am respirat cu nesat aerul parfumat, cand am pasit pe nisipul negru african si am vazut valurile spargandu-se cu furie de stanci, am avut revelatia acestei minuni a naturii, Tenerife.


Cu 365 de zile cu soare, insula este "disponibila" turistilor in toate sezoanele, deci ne putem bucura de zile de plaja superbe si... iarna. 

Imagineaza-ti o plaja intinsa, cu nisip auriu, inconjurata de terase cu verdeata, lagune si scladata in apa calda a oceanului, in care innoata pesti exotici. Daca mai adaug si cativa palmieri si o vedere superba la cel mai inalt munte din Spania, peisajul este incredibil. Baruri, restaurante, dusuri, parcari si tot confortul pe care ti-l poti imagina, il gasesti pe aproape orice plaja din Tenerife.

Eu locuiesc in apropierea Plajei Fanabe, insa insula este bogata in nisipuri fierbinti si ispititoare. Amintesc doar cateva dintre plajele cele mai "celebre": Playa de las Teresitas, Playa del Duque, El Médano, Playa de las Arenas, Playa Jardín, Playa San Marcos, Playa de la Tejita.  

Hmmm si daca ti-am facut "pofta" de o leneveala placuta pe plaja, poti oricand sa "ocolesti" iarna de acasa si sa vii aici...

Citeste si:
Top 10: Cele mai ieftine hoteluri din Tenerife

Vacanta ideala in Tenerife: afla cum sa planifici totul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...