S-a dat startul la petrecerile de Craciun!

Ieri am fost la prima petrecere de Craciun de pe insula. Localitate: Costa del Silencio. Zona: Costal Mar Plaza. Suna pompos, nu? De fapt era un complex cu ceva crasme in mijlocul lui, unde se bea bere pe rupte, la 2 euro halba mare si englezii petrec sarbatorile cu dans, muzica si voie-buna, ajutata si de aburii de alcool, evident.


A fost distractiv, oricum! Ca un bar de cartier, cu mese de plastic, bere la halba si oameni bucurosi. Un Mos Craciun autohton trona la o masa cu doua sticle de Dorada, doua pachete de tigari fara nume la 0,49 de centi bucata si 2 pungi de bomboane, pe care a varsat bere si apoi ii servea pe copiii.


Un cantaret de culoare a intrepretat cateva piese intr-un mare stil, pacat de aspectul sau! A fost insa foarte aplaudat...


Pana si cainii se pregatesc de Craciun in Tenerife! Cel de mai jos era mascota stapanei sale care vindea calendare ieftine pentru 2010.


Aici adolescentii au o sexualitate precoce, fetele umbla iumbracate in pantaloni scurti si iti fac din ochi, iar baietii pe la 15-16 ani se uita cu spranceana ridicata si cu privirea fixa, de "vanator".

In autobuzul de intoarcere am studiat cu atentie mai multe persoane de culoare - v-am spus ca le admir! O negresa pe la 30 si ceva de ani isi cara in spate, legata intr-un sal, fiica de pana intr-un an, iar in brate, fiul de maxim 2 anisori. Avea si o papornita grea si totusi, fata ei era numai un zambet... Mi-a dat un sentiment de liniste, de admiratie profunda. Oare noi cand vom inceta sa ne plangem?!

Iar pentru final, iata cum il vede iubitul meu pe Mos Craciun=))


Si o poza din Las Galletas, orasul meu de suflet:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...