Sexy-politistii de pe insula!

Tenerife are cei mai sexy politisti pe care i-am vazut in viata mea! :))

Nu sunt o admiratoare a acestei "caste" si chiar am un dinte impotriva unora, obisnuita cu politaii romani de neam prost. Insa aici am avut parte de o desfasurare de forte inedita...

Daca ai vazut vreun film din categoria soft-porn in viata ta, ai sa stii despre ce vorbesc. Toti sau aproape toti politistii de pe insula au fost cu siguranta la casting:))


Cizme din piele pana la genunchi, stranse cu sireturi si imprumutate parca dintr-o colectie Gucci, panataloni mulati de uniforma, o arma puternica la sold, camasa albastru-deschis intinsa bine pe niste bicepsi lucrati intens, blonzi cu plete ondulate sau bruneti cu barba nerasa de 2 zile, ochelari Police si motoare de fite.

Daca te opreste un astfel de organ pe strada, nu-i asa ca nu prea te sperii, ci mai degraba esti incantata?!

Am vazut un tip imbracat in politist care rula cu motorul pe plaja si nu doar ca am ramas cu gura cascata la zambetul subtil aruncat pe sub ochelarii de soare Ray-Ban, dar puteam sa jur ca merge la o petrecere a burlacelor si mi l-am imaginat pentru cateva secunde smulgandu-si pantalonii mulati si camasa, pentru a ramane in Armani underwear, cizme lungi din piele si ochelari.

Hmm, cei care ma cunosc stiu ca imi plac foarte mult... femeile, insa la imaginea politistilor din Tenerife va jur ca nu aveti cum sa rezistati.

Desi nu sunt adepta show-rilor de striptease masculin, m-am imaginat pentru o clipa urland ca lupul la luna noua, cand defileaza cate 3-4 domni politisti pe strazile scladate de soare ale insulei.

Cu aceasta ocazie fac un apel catre Catalin (dah, la Botezatu ma refer)! Cand iti mai cauti manechini sexy pentru prezentari exotice, vino in Tenerife! Politistii de aici se potrivesc perfect cu super-colectiile tale. Pute piata de testosteron:))

Regret ca nu am poze cu domnii politisti, de fiecare data fiind prea ocupata cu admiratul si uitand de aparatul foto, insa promit ca ma voi documenta si voi reveni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...