Best Places to Get Naked

Am gasit un articol interesant si tin neaparat sa va arat care sunt cele mai bune locuri in care sa te dezbraci... si nu e vorba despre dormitorul tau!

BLACKS BEACH, SAN DIEGO - o plaja pentru nudisti cu nisip fin, fin:DSPENCER TUNICK - inscrie-te pe site-ul lui, daca vrei sa faci parte dintr-o opera de arta ce infatiseaza nuduri. Erotism fara limite!NO PANTS DAY, NEW YORK CITY - in prima vineri din luna mai, new-york-erii se imbraca frumos la costum, dar... fara pantaloni sau fuste si defileaza in chiloti prin metrou. Cat de open-mind esti?!HADAKA MATSURI, JAPAN  - un festival anual al barbatilor japonezi care celebreaza goliciunea. Daca esti iubitor de sumo...BLUE LAGOON, ICELAND - un SPA de 5 stele pentru cei care doresc sa urmeze tratamente de infrumusetare in... pielea goala!

 

BAY TO BREAKERS, SAN FRANCISCO - un festival gay ce se tine din mai 1912 si unde bautura este interzisa, iar hainele obligatorii. Insa participantii uita mereu aceste reguli!

 

BURNING MAN, NEVADA - un festival de "arta" anual ce tine timp de o saptamana, in Black Rock Desert din Nevada. Daca esti original si ai imaginatie, vino sa te dezbraci in desert. Si nu uita, Vegas-ul e aproape!


  
LOVE PARADE, GERMANY - daca vrei sa te imbarci cu un... body-paint, sa dansezi toata noaptea, sa iubesti si sa te simti liber, vino in Germania, la Love Parade!TURKISH BATHS, BUDAPEST  - daca te tenteaza o baie fierbinte alaturi de zeci de straini dornici sa te atraga intr-o cursa "mortala": sex pana ramai fara suflare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...