Despre bani, lux si realitate

Am trecut prin perioade in viata mea cand aveam cardurile burdusite cu bani. Cand mergeam la restaurante, la hoteluri de lux, la muzee si teatre, cand cumparam tot ce-mi trecea prin cap, inclusiv "prieteni". Si in fiecare zi ma rugam sa se termine mai repede banii, ca sa incep si eu sa traiesc putin...

Se spune ca niciun om nu evolueaza daca nu are un trai modest! Si eu cred cu tarie in acest lucru. Cele mai fericite (si mai pline de idei constructive) momente din viata mea au fost cand nu aveam bani. Deloc! 

Nu neg faptul ca banii mi-au adus experiente pe care nu le-as fi putut avea cu portofelul gol, ca am invatat ce inseamna luxul, noptile petrecute la Marriott, la Ruia lui Adrian Ilie, vacantele pe plaje de 5 stele si libertatea de a cumpara tot ce nu ai nevoie. 

Insa, iata ca realitatea a ajuns sa ma haituiasca!  Nimic nu-mi doresc in acest moment decat sa plec, sa merg la aeroport, sa ma urc in avion si sa zbor. Sa plec in excursia vietii mele. Noaptea visez dealuri inflorite si delfini inotand in ocean, insa ma trezesc cu un gust amar. Pentru ca nu am cum sa plec tocmai din cauza... banilor!

Si vechea problema reapare: au sau nu banii vreo importanta?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...