Spread

Aseara am vazut a doua oara acest film! In primul rand nu este nici "romance", nici "sex comedy" cum il numesc cei de la IMDB. Este o drama, de fapt o usoara indulcire a realitatii din Orasul Viselor, LA, California. 

In fiecare zi, aici sosesc mii de fete si baieti plini de vise, de prin toate colturile Americii si ale lumii. Ei vor sa castige, vor sa isi afiseze frumusetea si talentul nativ. Insa cea mai mare parte dintre ei pleaca dupa cateva luni cu inima zdrobita. Pentru ca nimic nu este atat de simplu pe cat pare!

Cei care raman, devin sclavi ai infatisarii lor, prizonierii unor trupuri sexy, infometate de dragoste, pe care le vand ieftin pentru a supravietui. 

Trebuie sa recunosc ca rolul i se potriveste extrem de bine lui Ashton Kutcher, care a dat tot ce a avut mai bun in acest film. Anne Heche e sexy, bogata si singura, in cautare de barbati tineri si dotati, de orgasme si cat mai putine implicatii. 

Desi adevarul despre aceasta societate se intrevede, el este invaluit de o cortina de romantism, tipic hollywood-ian. Va recomand filmul pentru o seara fierbinte:) Nota mea: 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...