"Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi!"

Hmmm, extraordinar a fost de comentat Adi Mutu pentru tatuajul pe care si l-a facut: "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi!". Am stat si m-am gandit la aceasta fraza in fiecare dimineata in care am plecat de acasa si ma indreptam spre munca. DA, categoric la fel ma simt si eu. 

Cand merg langa oameni care urla in autobuz, care isi lasa cosul in urma prin supermarket, care injura, se dau mari sau isi etaleaza masinile de lux, sunt convinsa ca nu fac parte din categoria lor. Acum voi parea ingamfata si fitoasa, dar nu fac parte din nicio categorie, de fapt nu sunt deloc unul dintre voi. Ori cat de urat ar suna asta...

M-am saturat sa vad blazarea de pe fetele oamenilor, sa ii vad ca nu sunt fericiti si nu fac nimic pentru a schimba asta, sa ii vad ducandu-se zilnic la munca cu un aer de inmormantare sau uneori chiar bucurosi, desi nu au motive. 

M-am saturat de tara asta frumoasa, dar locuita. De zgomot, de aglomeratie fara rost, de pareri stupide despre viata si necesitate, despre bani si iubire. 

Am momente cand nu mai vreau sa aud pe nimeni. Pentru ca sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi!

3 comentarii:

  1. Asa e, ai perfecta dreptate! Ma primesti si pe mine in club? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare...revin cu un comentariu pe blogul tau..nu am mai facut-o de mult :)) ma revansez eu :p Vroiam doar sa spun ca acest text din tatuajul lui Mutu e "furat"/imprumutat din serialul LOST!!! Daca il urmariti...e vorba de Jack si tatuajul sau de pe mana...care asta inseamna! :)) Te pup Ioana! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...