Hristos a inviat!

Singurul motiv pentru care nu am fost prezenta aici, pe blog, este o boala careia nu-i mai dau de capat. S-au adunat multe nopti nedormite, oboseala, cautari nesfarsite de guri de aerisire, pe unde sa ma pot tari spre libertate.

Saptamana aceasta am vazut Bucurestiul paralizat, inecat in propria-i voma si tintuit intr-un scaun cu rotilele stricate. O greva inopinata la RATB a transformat ultima farama de demnitate a orasului intr-o stafie cu balele curgande, in strazi inundate de oameni salbatici, obositi, revoltati si in sosele cucerite de regii bolizilor care asculta manele si au deosebita placere sa scuipe in stanga si dreapta, imprastiind boala unei tari in prag de colaps: nesimtirea.

Am mers pe jos dus-intors Rahova - Universitate si am avut multe de admirat: puterea nestirbita a oamenilor de a fluiera, injura, claxona si lovi pe cei de langa ei, sange pe o trecere de pietoni, sticla pisata marunt si imprastiata uniform pe un caldaram uitat de Dumnezeu, o groapa de gunoi sufocata de masini de lux, ochii holbati ai oamenilor care se intrebau ce se intampla si multe alte lucruri minunate. 

Insa dupa-amiaza am vazut si ceva care mi-a inmuiat sufletul: un curcubeu perfect, pictat in toata splendoarea paletei de culori existente pe lume sau in cer, care reflectat in nori si apoi in tarabele dintr-o piata modesta spala mizeria si durerea unei zile in care cel mai mare oras al Romaniei, numit Capitala, a fost paralizat. 

Am avut parte si de momente frumoase: a fost ziua lui Carmen (La Multi Ani, Carmen!!!), am citit o revista minunata (va recomand cu drag ultimul numar din Tango, despre dragoste, relatii si fericire), am mancat cea mai buna salata de spanac proaspat, am fost la Prohod, ca in fiecare an, si am avut parte de o slujba de Inviere cu adevarat sfanta si care mi-a mers la suflet, am alaturi o familie minunata si DA, recunosc, ma simt putin mai bine.

Va doresc si voua sarbatori fericite, sa aveti parte de liniste, de caldura si de iubire. Fiti mai buni, incercati sa schimbati lumea... voastra! 

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...