Cluburile de pierzanie de prin Bucuresti: The Week

Pentru ca meseria imi poarta pasii prin cele mai neasteptate locuri, probabil ca voi "reusi" pana in vara sa fac turul cluburilor de noapte care se adreseaza oamenilor cu bani nemunciti, libidinosilor de peste 50 de ani si curvelor. In acest fel, voi avea posibilitatea sa fac un "serial" al tuturor locantelor de genul acesta. Si voi incepe cu cel mai la moda club de noapte, in acest moment: The Week.

Situat cam pe unde intoarce vulturul in Bucuresti, pe Calea Floreasca 169, are bineinteles program de la 23 la 5. Am mers la invitatia unei domnisoare PR, cu intentia de a participa la o petrecere cu titlu pompos: "Cannes Awards of The Week". Hmmm, trebuia sa ma prind ca ceva nu este in regula, din faptul ca pe invitatie scria ora 23, iar la 12 noaptea nu era absolut nimeni in club?! 

Au inceput sa apara ceva personaje dupa miezul noptii, ca pasarile gata sa atace starvurile. In general, numai barbati... Muzica nu era data foarte tare, in general era ok, fara sa impresioneze. Clubul arata pe dinauntru ca un budoar sau un bordel din sec 19, cu ceva candelabre din sticla ieftina, fotolii inalte, canapele din puf, desene grotesti pe pereti cu femei in lenjerie intima si cu priviri de fiare, faruri de discoteca din anii '80 care te orbesc fara sa creeze atmosfera, un barman in maieu si chelnerite insistente. 

                       O poza mai veche de la un concert Puya, dar din care puteti "intelege" calitatea

Preturi?! 25 ron un Jack mic, 27 ron un gin tonic (adus in pahar de apa din ala de 10 bani duzina), 13 ron o bere mica Ursus... deh, preturi de criza........... aaa, ma scuzati, de club!

Domnii veniti la miezul noptii agatasera niste domnisoare si trecusera la capitolul "lins" si "pipait" vulgar in vazul tuturor, ca doar e lumina difuza. Toti consumau sticle de Jack si alte minunatii, demonstrand ca de fapt, unii romani o duc bine. 

Dupa ora 1 si ceva a inceput o asa-zisa petrecere, fara nicio tematica evident, constand in doua animatoare obosite care s-au costumat in body-uri negre si au urcat pe cuburi pentru un dans. Pot spune ca am ramas "impresionata" de gura-cascata a unui tanar domn din primul rand care se uita la o fetita de pe cub, de parca era prima femeie din viata lui. 

Mai mult, muzica de cea mai proasta calitate a fost data atat de tare incat zanganeau paharele pe masa, iar mie imi tremurau genunchii sub masa:)) Nu e de ras, am plecat imediat...

Veti spune ca nu am ce cauta intr-un club si ca nu inteleg eu distractia. Probabil ca aveti dreptate! Niciodata nu e prea tarziu sa-mi revin si sa ma adaptez unei astfel de vieti pline de satisfactii:)))))))))

UPDATE: Duminica seara voi merge la Sala Palatului, la Gala Baletului Rus, pentru a vedea ceva cu adevarat emotionant si frumos:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...