Paula Seling si Ovi, locul 3 la Eurovision

Foarte frumos spectacolul de aseara de la Oslo, cu melodii bune, show si fete dragute. Paula si Ovi au cantat impecabil si in sfarsit, ne-am simtit si noi cu adevarat reprezentati la Eurovision.

29 de tari au votat pentru Romania, Moldova ne-a dat maximul de puncte (12), iar Portugalia, Spania, Norvegia si Suedia cate 10 puncte. Pana si UK, Israel, Danemarca, Irlanda si Slovenia au oferit Romaniei puncte multe si bune, care ne-au dus pe pozitia a 3-a! 

Felicitari Paula, ai cea mai buna voce din Romania (parerea mea:P) si sunt mandra ca te-am cunoscut! Te asteptam acasa!Din concurs, mie mi-au placut cel mai mult:

Bosnia&Herzegovina - Vukašin Brajić with Thunder and LightningGeorgia - Sophia with ShineSpania - Daniel Dieges with Algo PequenitoEurovision 2010 a fost castigat de Lena, o tanara de 19 ani din Germania, cu piesa Satellite!

2 comentarii:

  1. Da, şi mie mi-a plăcut mult Eurovisionul de anul acesta, cu multe melodii de calitate! Favorita mea a fost melodia Germaniei iar pentru Paula mă bucur mult pentru că a meritat din plin! Are o voce deosebită şi o carieră frumoasă în spate, pe deplin meritată! Bravo România!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa e! Paula are o voce senzationala si nu spun asta pentru ca este prietena mea:P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...