Relaxare, optimism si o unda de incredere

Au trecut mai bine de 10 zile de cand n-am mai scris. Credeam cu o convingere bolnava ca nu imi vor trece prea curand supararea, nelinistea si dorul. Iata insa ca, incet incet, toate acestea s-au spulberat lasand locul unor noi vise si realitati.

Bineinteles, principalul este ca mi-am mai revenit, ca m-am relaxat si sunt putin mai increzatoare. 

Rol important in aceasta transformare a jucat si un coleg de serviciu, alaturi de care am petrecut cateva zile si care a spus niste chestii destepte si care, fara sa stie, m-a ajutat. Si multe altele... criza mondiala, comoditatea, job-ul, lumea, evenimentele, toate m-au lamurit ca e mai bine sa fac un pas pe loc deocamdata si nu unul inainte.

Contrar celor care nu pot suferi Eros Show-ul, eu m-am distrat 5 zile acolo si mi-a parut rau cand s-a terminat. Si nu am fost singura... Speram ca Albert sa mai organizeze o editie si la toamna.

Azi voi merge la un concert Iris, sambata sunt invitata la un brunch la Hilton, duminica poate la AC/DC,  joia viitoare la concert Vama in JukeBox Club, apoi la teatru pe 22.05 - e un specatcol nou pe muzica de Bizet, in care joaca si preferatul meu Silviu Biris, vin si cei de la Scooter, si Elton John, de Aerosmith nu mai vorbesc (s-ar putea sa am ocazia sa fac o comparatie intre concertele din Bucuresti si Barcelona). Deci, o vara plina...

Si de abia astept sa merg la Constanta. Mi-e dor de tristetea aceea suava ce inconjoara casinoul cu aripi de poveste. Si mi-e dor si de Sagrada Familia. Dar cel mai tare mi-e dor de o fereastra deschisa, de bucataria mea, de holul meu, de patul meu. Poate, poate...

2 comentarii:

  1. Bun aşa, îmi pare bine că optimismul şi speranţa ţi-au revenit în suflet, de fapt, era şi greu să nu fie aşa cu o asemenea agendă mondenă încărcată! La mai multe evenimente de bun augur şi momente cât mai plăcute! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet, draga mea:) Ma bucur ca ai revenit pe aici.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...