Aerosmith, un concert perfect! UPDATE - galerie foto!

Am ajuns pe Zone Arena in jurul orei 19 si m-am bucurat enorm ca am mai gasit bilete de vanzare la bisnitari. M-au costat doar cu vreo 20 de lei mai mult, insa ce nu fac eu pentru Steve & Co. Desi mergi destul de mult pe jos de la Stefan cel Mare, Zone Arena este o locatie ok, mai putin "gazonul" de pe jos:))


S-a intrat lejer, nu era coada la jetoane sau la bere, lumea vesela si cu out-fit-uri interesante. De la inceput si pana la sfarsit, am avut un loc bun, se vedeau atat scena, cat si ecranele mari din apropiere. Reamonn mi-au dat primii fiori, pentru ca urlasem toata ziua "Super girl" prin casa, iar live este o frumusete de piesa!


 La ora 21 au aparaut cei de la Aerosmith, in uralele publicului (in jur de 25.000 dupa parerea celor de la Libertatea). M-am simtit foarte bine, nici acum inca nu-mi vine sa cred ca i-am ascultat si vazut! Steven Tyler arata si canta incredibil. Este foarte "fit" si cu o voce superba! In plus fata de playlist-ul anuntat a cantat Pink si Crazy, spre incantarea fanilor.


Din mesajele lui Steven: "Va iubim", "Bucharest, a perfect place" si o ragaitura de zile mari:))


Concertul, organizarea, hainele, melodiile si spectacolul au fost aproape perfecte! Nu vezi prea des asa ceva! Iata mai jos poze de la concert realizate de Iconcert.ro si video YouTube, marca R0wan!

2 comentarii:

  1. Aerosmith is the best !
    I reallt reccommend getting cheap Aerosmith tickets online.

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am ratat!!! :(( shame on me!... akm vad postarile voastre si imi bag unghia-n gat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...