Bookfest 2010

"Cea de-a V-a ediţie a Salonului International de Carte Bookfest se desfăşoară între 9 şi 13 iunie 2010, în pavilioanele 13, 14, 15, 16 şi 17 ale Complexului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti. Bookfest a devenit una dintre manifestările culturale cele mai importante pentru legătura dintre scriitori şi cititori, la care accesul vizitatorilor rămâne liber."


Aseara am ajuns si eu cu o lista impresionanta de carti pe care mi le doream si am inceput cautarile. Trebuie sa recunosc ca e bine organizata expozitia, ai loc suficient sa vezi cartile si este si aer conditionat. Insa, desi unele edituri au iesit la inaintare cu preturi promotionale (sunt carti la 15, 10 si chiar 5 lei), altele nu au scazut nici macar un afurisit de ban la niste carti care oricum nu se cumpara niciodata. 

De ce zic asta? Pentru ca mi-am dorit foarte tare sa-mi cumpar Batranul si marea si Gradina Raiului de E. Hamingway, insa as fi dat pe ele in jur de 60 de lei:(. Clasice, n-ai ce zice, insa si pretul... Asa ca le voi lua de la biblioteca si voi avea parte si de mirosul superb al cartilor vechi:)

Oricum, am facut cumparaturi de care sunt mandra si iata lista mea:

- Tropical Animal, by Pedro Juan Gutierrez - 27 lei
- Regele Havanei, de Pedro Juan Gutierrez - 20 lei
- La sud de granita, la vest de soare, de Haruki Murakami - 20 lei
- Fabrica de matase, de Tash Aw - 10 lei
- Harti pentru iubiri ratacite, de Nadeem Aslam - 5 lei
- Iubiri vrajitoare, de Tahar Ben Jelloun - 5 lei

Da, acum vad ca majoritatea sunt din colectia Erotica, insa ce sa-i faci, probabil ca vara si caldura sunt de vina:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...