Ratacire

Astazi se implinesc exact 300 de posturi pe blog si un an de cand am plecat din tara spre orizonturi, credeam eu, mai fericite. Ce simt? Nimic.


Ratacesc printre dorinte, vise nu mai am decat tulburator de rele, nu dorm, nu respir si recunosc ca m-am pierdut pe drum. Daca regret ca am plecat anul trecut? Nu, insa uneori simt o ura atat de puternica pe starea pe care o am, incat incep sa am indoieli in privinta acestei experiente care m-a schimbat definitv. 

Mi-e dor pana la lacrimi de soarele si de lumina de acolo, insa mi-e frica. Am trait o singura zi, am pierdut tot si nici macar nu mi-a trecut prin cap ce va urma.

Am tot ce imi doresc, sunt iubita, am un job pentru care unii ar face orice, sunt relativ sanatoasa (mai putin la cap, evident), am proiecte, scriu, am inspiratie, citesc, sunt pasionata de o idee noua, am fost la concertul pe care mi l-am dorit toata viata. Ar trebui sa fie totul ok!

Insa imi doresc mai mult, mai repede, mai vijelios. Cred ca am intrat in criza de 30 si ceva de ani... si de 300 si ceva de texte:).

Happy Birthday I's Blog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...