Relaxare si curatenie in ganduri

Sunt in concediu si numai ideea imi ofera o relaxare aproape totala. Ma simt in sfarsit mai bine pentru ca pot sa ma ocup de lucrurile care imi fac placere, printre ele si sa lucrez, insa fara stresul suplimentar de a merge in fiecare zi la birou.

Pentru cei care sustin ca doar munca ii implineste si nu pot sta prea mult acasa, eu zic sa se mai gandeasca... Hmm, ce fac?!


Pai, citesc foarte mult, de fapt am terminat o carte buna si acum astept Bookfest-ul sa cumpar masiv carti si mai bune, voi merge la un spectacol de Flamenco si la un restaurant mexican cu o mancare fabuloasa, scriu pe blog, ma uit la emisiuni de genul Globe Trekker, ascult muzica de opera, Abba, Guns si Amy, invat versurile de la toate piesele Aerosmith, ca sa pot canta afon la concert, gatesc meniuri vintage, visez si fac planuri, ma culc la 3 dimineata, ma emotionez la filme vechi, citesc bloguri ale unor oameni minunati (Reea rulz:), imi astept cu drag prietena care tre sa vina de peste mari si tari, dupa cinci luni prin Caraibe si NY si astept vremea marilor schimbari:D.

Este nemaipomenit in concediu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...