China's sexiest tramp

O poveste incredibila a aparut in ziare zilele acestea. Cheng Guorong era un chinez obisnuit, cu familie si venituri modeste. El a plecat de acasa pentru a-si gasi un job (ca sa isi creasca cei doi copii), in estul Chinei, in orasul Ningbo, inca din 1996. Insa Cheng nu a avut noroc. El si-a pierdut slujba obtinuta cu greu si a fost furat de toate bunurile materiale pe care le stransese.

Suparat si rusinat, Cheng alege sa isi paraseasca familia si sa traiasca pe strazi, din mila oamenilor. Iata insa ca exista o interventie divina. Tanarul vagabond de 34 de ani este  pozat intr-o zi de un fotograf amator. Poza sa ajunge pe internet, unde face ravagii datorita stilului cool: par nepieptanat, geaca de piele, blugi legati cu o panglica colorata si uggs. 

Cheng Guorong, China's sexiest tramp

Astfel, Cheng devine cel mai sexy vagabond al Chinei, iar familia sa il vede pe net dupa mai bine de 14 ani si dupa ce il considerasera mort. Cheng se intoarce acasa, insa descopera cu stupoare ca sotia si tatal sau murisera intr-un accident de masina.

Totul pare scris intr-o carte. Viata fabuloasa a acestui barbat a facut inconjurul lumii, dand speranta si incredere oamenilor de pretutindeni. Cheng a inceput sa apara in reclame si a defilat pe catwalk, iar acum i s-a propus rolul principal intr-un film despre viata lui. In plus, fanii sai de pe internet i-au donat peste 10.000 de lire sterline pentru a incepe o noua viata.

Nu stiu daca imaginea l-a ajutat pe Cheng in vreun fel sau este doar o poveste extraordinara, o intamplare fericita si nu neaparat un destin deja trasat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...