FHM & Playboy Party

Imi doream de mult timp sa ajung la aceste "celebre" petreceri si iata ca am avut ocazia. Bineinteles ca nu ma pot abtine sa nu fac comparatii...

Miercuri, in seara meciului cu Spania, s-a desfasurat FHM Party in Jet Set. La ora oficiala de deschidere, 20.00, era deja plin de ziaristi, dornici sa incerce open-bar-ul (probabil venisera direct din redactie si erau insetati...). Barmanii au fost singurii ok din toata aceasta seara, foarte zambitori, amabili si rapizi. Am comandat un Jack si mi-am savurat linistita bautura pe o canapea din piele, evident - unde nu era nimeni. 

M-am ridicat doar cateva minute de la masa, ca apoi sa gasesc o tipa plina de aere (probabil de la organizatori) care mi-a zis ca pe canapelele acelea stau doar vedetele, care trebuie sa se simta in largul lor. M-a busit rasul! Faza era ca intr-o parte a salii toate mesele erau goale, asteptandu-si "vedetele", iar in partea cealalta, era o inghesuiala de nedescris, ziaristi si multe pupeze venite sa se infrupte din celebritate. 

Evident, am plecat repede la meci, acesta fiind mult mai important... mai ales cand vedetele lor insemanau: Vali Barbulescu si o fufa, Gina Pistol (ea e cea mai ok dintre toate!), Ana Maria Ferentz sau Inna=)))))))))))). 

Ifose pana la cer... si o cumplita stare de suficienta. Nu m-ar fi deranjat faptul ca trebuia sa ne inghesuim intr-o parte a salii, cat modul in care a spus-o "matroana". 

Joi seara a avut loc Playboy Party, in Cuando Summer, undeva pe malul Herastraului. Diferenta a fost imensa. Amabili, cu bun-simt, serviabili, zambitori, relaxati. Ne-au invitat tot la o masa foarte mica, insa au facut tot posibilul sa ne simtim bine. Si masa era exact langa vedetele Playboy - (cei de la Playboy nu considera ca "vedetele" trebuie  sa fie in largul lor:)). 

O petrecere foarte reusita, am cunoscut-o pe Nicoleta Macarencu, vedeta lunii iulie, pe Adelina ex-Varciu, am facut poze cu Irinel si cu iepurasii. 

Si ca sa fiu carcotasa pana la capat... daca mergeti in Cuando Summer, fiti atenti (mai ales fetele) - nu au toaleta!!! In schimb servirea este impecabila. Cosmina Balaban m-a invitat, o tanara foarte frumoasa si foarte priceputa in relatiile cu presa (nu degeaba e PR Manager la Playboy). Iti multumesc, Cosmina pentru seara frumoasa:P

                                                                     GALERIE FOTO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...