Freedom

Majoritatea ducem o viata formata din zile goale. Eu insami sunt o maestra a amanarilor de tot felul si astept "poate, poate" se va intampla ceva... Iata ca acel "poate" a venit. Am taiat raul de la radacina, fara nicio umbra de regret si am iesit afara, in soarele dogoritor, libera si fericita. 


Mergand de la Romana pana in Parcul Carol cred ca am zambit la fiecare floare, copac sau persoana pe care am intalnit-o, ca un om imbatat de dragoste, ca un nebun sau ca un inconstient. Sentimentul este de nedescris, libertatea iti inunda trupul, am redevenit eu insami dupa 4 luni si ceva, mi-am redescoperit corzile sufletului si am vorbit cu oameni diferiti care mi-au confirmat ca am dreptate si ca pasul meu este unul sigur, fara sovaiala, fara gres.

As vrea sa mai spun multe, insa acum sunt in inventar, cercetez ce a ramas intreg, nevandut, proaspat. Si ma intreb: de ce abia acum? de ce?

Concluzie: corporatismul creaza dependenta (bani, bani si iar bani, tot mai multi, o nevoie din ce in ce mai mare...) si ucide lent, prin metode lipsite de onoare.

Primul vis al primei nopti libere dupa atata timp a fost despre o casuta in buza marii, o gradina cu busuioc si rozmarin, despre un caine auriu care se scutura de apa, despre un copil mic fugind pe piciorusele lui grasute, despre iubire si pace. Doamne ajuta!

5 comentarii:

 1. libertatea, idee gelatinoasa ce zgarie adanc, e bine atinsa in ULofB.

  R

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari! Si Da Doamne sa ti se implneasca visele! Toate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari si de la mine...intarziate ce-i drept, dar meritate :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Iti multumesc George:) Acum de abia am ceva ezitari... daca am facut bine sau nu... Insa cand ma gandesc ce aveam la locul de munca, ma simt impacata cu decizia mea. Pup

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...