Amsterdam, Barcelona, Las Americas si Predeal, in ianuarie

Zilele acestea m-am gandit mai mult ca niciodata la Craciun:), probabil din cauza caldurilor insuportabile si a atmosferei uscate, fara seva, fara bucurie. Si tot asa mi-am amintit de calatoriile pe care le-am facut si de faptul ca, in ultimii ani, rar m-a prins ianuarie pe acasa.

In ianuarie 2008 am petrecut cateva zile frumoase la Predeal, in orasul iubirii mele si al eternelor cautari de nopti linsitite, dar pasionale, pline de dragoste, de tacere si de intelegere. 

Predeal

In ianuarie 2009 am avut ocazia sa merg la Amsterdam si am descoperit, cu lacrimi de bucurie in ochi, ca lumea aceea mare, pe care o vedeam doar la televizor, exista si este mai frumoasa decat in visele mele. Ca libertatea nu se masoara in metri patrati si ca este incredibil de simplu sa pornesti la drum lung, fara intoarcere, doar cu speranta ca vei gasi ce cauti. O lume mai buna, incredere, civilizatie, firesc...

Amsterdam

In ianuarie 2010 am petrecut revelionul pe terasa mea din Tenerife, am respirat incredibilul apus rosiatec si am ascultat arii din opere celebre, am baut Mojito si am visat la vremuri mai bune, care s-au incapatanat sa nu vina. Focurile de artificii si plaja Las Americas in ianuarie, melodia valurilor, mirosul palmierilor si al arborilor-flacara, lumina, linistea de acolo nu le voi uita niciodata. Un timp de vis, de dor si de dragoste. 

Playa Las Americas

Apoi, tot in ianuarie 2010 am vazut Barcelona, ce-i drept, o singura zi, si am resimtit bucuria din Amsterdam, am avut din nou sentimentul ca "totul este posibil". 

Barcelona

Ma intreb unde voi fi in 2011... insa pana atunci am pregatit o galerie foto mare, mare, cu poze dragi mie din aceste locuri superbe, asa cum sunt ele in ianuarie. After the jump...

UPDATE: Ianuarie 2011 m-a prins in Bucuresti, iar ziua de nastere mi-am petrecut-o astfel (vezi link)


Ianuarie 2012 mi-a dezvaluit Parisul.


Ianuarie 2013 - Portugalia.


7 comentarii:

 1. Superbe poze! Amintiri de neuitat, intr-adevar! Asa fac si eu, visez cu ochii deschisi spre taramuri inca necucerite si ma scufund in amintirile celor deja explorate!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur ca ti-au placut pozele, Svea:) Te pup.

  Cum e vremea la voi, de curiozitate? Cam cu ce grade va laudati?;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Până la urmă ianuarie 2011 unde te-a gasit? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. "Acasa" sau ma rog, intr-un loc pe care il asociez cu o casa. Insa am fost de ziua mea (tot in ianuarie) la un hotel superb si am petrecut acolo cateva clipe de liniste:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Cate grade erau in Barcelona in luna ianuarie?

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred ca tot perioada de plimbare e buna din martie pana aproape de noiembrie. Am fost in 2008 la inceputul lunii iulie dar nu am simtit caldura din cauza marii, ceea ce mi-a placut foarte mult. In Madrid foarte cald, tin minte ca intram la 20 de minute in magazin cu aer conditionat, nu ca doream eu, prietena mea sufera de caldura si trebuia sa intram sa-ne racorim.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...