Am primit cele mai frumoase bijuterii de la Amelie!

Hello! Sunt foarte prinsa cu noul meu proiect, pe care am hotarat sa-l mai tin o perioada inchis intre ziduri de tacere, dar pe care promit ca o sa-l dezvalui la timpul potrivit. Am neglijat blogul, stiu, insa am alte o mie de ocupatii: invat Photoshop, dau telefoane, trimit mailuri, invat istorie si geografie, italiana si franceza...

Insa zilele trecute am primit un pachetel frumos impodobit de la Amelie Bijoux si am vrut sa va spun despre ce este vorba.

Amelie (Anca) este din Iasi si iata cum se descrie ea: "Visez mult cu ochii deschisi si obisnuiesc sa zbor neobosita. Iubesc marea, adevarul si cuvintele". In plus, iubeste arta, Pacientul englez, Metallica si pietrele semipretioase. A fost dragoste la prima vedere, evident... :)

Amelie realizeaza cele mai frumoase, mai delicate si mai pline de inspiratie bijuterii pe care le-am vazut, iar asta o zic pentru ca eu nu sunt genul sa umblu cu lanturi si inele din aur sau alte metale pretioase. Prefer subtilitatea unor pietre ca ametistul, chihlimbarul sau jadul.

Si cum Amelie mi-a scris si am devenit "amice de blog", am cercetat si eu site-ul ei - http://amelie-bijoux.blogspot.com/ - si vineri am primit o bratara personalizata din ametist, sidef alb, turcoaz, cherry cuart, opalit si putin aventurin verde. Bineinteles, si o pereche de cercei asortati, cu ametist. Sunt foarte incantata de aceste superbe bijuterii, care sper eu sa imi poarte noroc in noul meu drum.


Iar daca vreti sa aflati mai multe, cercetati si aici: http://pietre-semipretioase.blogspot.com/ 

Eu de exemplu am citit ca: "Violetul purifica gandurile si favorizeaza exprimarea artistica, stimuleaza creativitatea, genereaza forta interioara si echilibru mental. De aceea, persoanele care poarta violet sunt puternice mental, corecte, creative si vizionare."

Ceea ce imi doresc si eu...

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...