Despre oameni buni, vise implinite si un nou proiect

Cu ceva timp in urma, cineva mi-a spus ca in Romania gasesti foarte greu sponsori pentru proiecte personale, iar daca ii gasesti dureaza luni de zile pana se incheie un contract si ai ceva concret in mana, ca sa zic asa.

Bineinteles ca nu am crezut acest lucru si am pornit la drum, de una singura, cu un proiect foarte drag sufletului meu, bazandu-ma doar pe cv-ul meu si pe textele pe care le-am scris de-a lungul timpului. Fara strategii de marketing, costuri si...
complicatii, doar cu incredere totala in proiect, in mine si in adevarul pe care il am de spus. 

Si iata ca s-au gasit oameni buni care sa ma observe si care sa-mi acorde votul lor de incredere, oameni care mi-au dat aripi si m-au facut fericita - atat de fericita cum nu am mai fost de foarte mult timp! Iar proiectul meu a inceput sa prinda viata incet, incet...


Sa nu credeti insa ca nu m-am izbit si de ziduri de tacere, promisiuni desarte, asteptari lungi si fara noima, personaje incapabile aflate in functii de conducere, zambete false si un mare vid. Dar aceste lucruri sunt inerente si nu au reprezentat decat o mica parte din experienta mea. Care, in general, a fost una pozitiva si care mi-a dat speranta ca exista oameni buni, profesionisti, cu suflete mari si deschisi la noi provocari.

Astfel, am reusit sa imi vad visele implinite si asta numai cu ajutorul unor oameni sufletisti! Proiectul meu cel nou se numeste The Dolphin si va voi povesti in curand despre ce este vorba:)

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...