The Dolphin

In camera mea este soare, dar nu arzator, ci bland, de toamna. Zambesc. Ma uit  pe geam la parcarea aglomerata si imi spun: "Great view":))

Rucsacii Solitaire cumparati de la Montrek stau intr-un colt si imi confirma ca intr-adevar voi pleca. Da, in sfarsit voi pleca prin lume - atat de mult mi-am dorit lucrul acesta, incat acum...
cand sunt atat de aproape de implinirea visului meu, doar vederea rucsacilor imi poate confirma ca e ceva real in toata povestea asta.

Asa cum va spuneam zilele trecute, proiectul meu a incantat cativa oameni generosi, printre care Sensiblu (care mi-a pus la dispozitie medicamentele necesare calatoriei) si Media Gamma Publishers (care imi vor publica textele in Romania Libera, Casa mea si Domus si care au facut totul posibil). Proiectul se bazeaza pe o sponsorizare minima, pe programele Couch Surfing, Hitch Hicking si pe bunatatea oamenilor din intreaga lume!


Voi pleca pentru 60 de zile prin Europa,  urmand malurile inspumate ale Mediteranei si voi transmite de acolo emotii, ganduri, reportaje, fotografii, intamplari etc. Calatoria mea va incepe din Milano si va continua cu Genova, apoi pasii mei se vor indrepta spre Toscana. Mai tarziu voi lua calea Spaniei...

Proiectul se numeste The Dolphin si puteti sa ma urmariti atat aici pe blog, cat si in Romania Libera si Casa Mea.

Ok, ne auzim din Milano...  Ciao!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...