Zboruri spre Tenerife cu mai putin de 200 de euro:)

Am zis ca nu mai scriu despre Tenerife, insa am gasit aceste informatii care v-ar putea fi de folos. La sfarsitul lui noiembrie (poate cea mai frumoasa perioada in Tenerife - cald, dar nu foarte, apa numai buna), gasiti bilete pe site-urile WizzAir si RyanAir dus/intors, pentru doua persoane, cu doar 200 de euro, cu toate taxele incluse!

Eu am facut o simulare in jur de 23-24 noiembrie cu zbor Wizz pana la Madrid si Ryan pana pe Tenerife sud - intoarcere dupa 7 zile. 

Daca va intereseaza, asa cum am mai spus si in alte ocazii, mergeti direct pe site-urile companiilor aeriene si nu pe site-uri de agentii de turism, de bilete de avion etc etc. 

In plus, va stau la dispozitie pentru intrebari:) Va pot recomanda zboruri, cazare, restaurante, hoteluri si tot ce mai doriti:)

2 comentarii:

  1. as vrea sa ma ajuti(daca poti) cu o idee de ajuns in tenerife (2 maturi)+1 bebe de 4 ani :P

    cumva de vineri pana vineri fiindca am castigat acolo o cazare si nu ma descurc sa gasesc un bilet de avion .....cu pret decent


    pm me la razvan.neica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Ar trebui sa stiu perioada in care vreti sa plecati - daca aveti preferinte. La Regency ati castigat cazarea - ceva de tip timesharing? Ma uit pe bilete de avion si iti trimit o recomandare pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...