5 Lucruri simple care m-ar face extrem de fericita

Mi-as dori sa traiesc cu iubitul meu intr-o casa mica, aflata la marginea lumii. Sa visez, sa imi cresc copiii, sa scriu povesti de dragoste si ura, sa imbatranesc frumos. Sa fie pace in jurul meu. Si cat mai multa liniste, pentru ca daca vreau zgomot, il caut si cu siguranta il voi gasi. 

Privesc pe geam atmosfera de iarna si, fara sa vreau, asociez acest anotimp cu cel al implinirilor, al minunilor savarsite peste noapte. Totul pare magic acum.

Iar daca ar fi sa mi se intample ceva fabulos, iata care sunt lucrurile care m-ar face incredibil de fericita:

1. As vrea sa am un caine. Suna ciudat si va intrebati de ce nu imi iau unul? Pur si simplu, traiesc in conditii care nu-mi permit. Dar visez la eliberare.

2. As vrea sa scriu romane bestseller, in care oamenii se iubesc, se chinuie sa ajunga pe culme, calca pe cadavre, au bani sau sunt saraci, au talente, sunt frumosi, se iubesc. Indiferent ce ar crede lumea despre asta. Nu mi-ar pasa!

3. As vrea sa o duc pe mama intr-o excursie in cat mai multe tari din lume. E un vis mai vechi, pentru care lupt. 

4. As vrea sa ma intorc in Tenerife. Este o dorinta care imi arde sufletul. Pentru ca acolo a insemnat pentru mine, mai mult decat in oricare alt loc din lume, acasa.

5. As vrea sa infiez un copil. Ei, aici treburile se complica. Acesta nu mai este un "lucru" simplu. Insa stiu ca m-ar face foarte foarte fericita. 


Nici nu vreau mult, veti spune... Decembrie e o luna in care orice este posibil, iar eu CRED cu adevarat in minuni. 


CITESTE SI: 

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...