Bucharest Fashion Week, editia a 14-a, 1-4 decembrie 2010

Pe 1 decembrie va debuta cea de-a 14-a editie Bucharest Fashion Week, la Crystal Palace Ballrooms. Ca in fiecare an, vom putea vedea colectii ale marilor designeri, invitati de onoare, manechine superbe si un show marca FashionTV. 

In prima zi veti putea urmari un spectacol dedicat superlativelor Romaniei, dar si creatii reprezentative ale celor mai importanti designeri  romani, de la inceputul carierei lor si pana in prezent. Tot in aceasta zi, in premiera, vor fi decernate Fashiontv Romania Awards pentru cele mai indraznete complexe turistice, care fac din Romania o destinatie europeana de top.

Si pentru ca este ziua Romaniei, Fashiontv va premia personalitatile din cultura, muzica si sport care reprezinta cu succes numele tarii noastre peste hotare.  In ton cu intreaga idee a spectacolului, Romanita va prezenta o colectie de inspiratie etnografica denumita Rockbird. Pe melodia Ciocarlia in varianta Phoenix, colectia transpune elemente stilizate preluate din costumul popular romanesc. Ersa, Nausica Mircea si Bien Savvy vor sustine momente de gratie si rafinament.

Pentru aceasta zi speciala, Casa de blanuri MG va face o demonstratie a luxului la cel mai inalt nivel, printr-o colectie intitulata “Glow”.

Evenimentul va continua pana pe 4 decembrie cu prezentari de moda semnate de cei mai importanti designeri romani, tineri designeri si branduri internationale de prestigiu: Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Cacharel,  BSB, EGO – Men’s Fashion Concept, Karen Millen, Wanda’s Dream, Belinda Liu, Casa Giulia, Alexandra Ghiorghie, Cristiana si Izabela Purdescu, George Hojbota, Valeria Marini, Claudia Rawlings, Issabel Lombardi, Insolito, Pada Murre, Skiny, Langellotti, Dolena, Oxana, Callyope&Alecsandra Savulescu, Brumihar, Kasta Morrely.

Invitatul special al acestei editii este creatorul italian Gai Mattiolo.


CITESTE SI:


  
  

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...