Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical 2010 - UPDATE

Asa cum va spuneam mai devreme, va recomand acest eveniment din tot sufletul, pentru ca vor fi prezenti oameni de seama, artisti si cantareti, care va vor incanta pe parcursul intregii seri. In plus, cumparand un bilet la acest spectacol veti ajuta copiii talentati, dar care provin din familii cu posibilitati materiale reduse. Deci, ce poate fi mai important?!

Revista VIP si Opera Romana organizeaza pentru a doua oara acest eveniment, cel de anul trecut fiind un real succes. Toata lumea isi doreste ca acest gen de spectacole sa prinda la un public...
cat mai larg si mai divers, pentru ca muzica ne uneste pe toti, indiferent de credinta, statut, sex, orientari politice, etc.

Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical 2010 se va desfasura sub forma unui spectacol in cadrul caruia festivitatea de premiere va fi intercalata cu sapte secvente muzicale dintre cele mai cunoscute opere si operete montate in ultimii ani in Romania. Iata care va fi programul serii:

Foaier:

Lansarea cartii "Opera Eterna" a criticului muzical Costin Popa
Prezentarea cartii "De la Timisoara la Viena" - Ioan Holender, consilier al Metropolitan Opera New York, Opera din Budapesta si Opera din Tokyio urmata de sesiune de autografe.

Sala ONB:

Preludiul operei "Carmen" - Bizet in interpretarea orchestrei Operei Nationale Bucuresti
Duetul "Lippen schweigen" din opereta "Vaduva vesela" de Lehar interpretat de soprana Irina Iordachescu si tenorul Marius Manea
Valsul Julietei "Je veux vivre" din opera "Romeo si Julieta" de Gounod interpretat de soprana Irina Iordachescu
Aria Salomeei din opera "Herodiade" de Massenet interpretata de soprana Felicia Filip
"Lacul Lebedelor" - Adagio actul 3
Aria lui Mcduff  "Ah, la paterna mano" din opera “Macbeth" de Verdi interpretata de tenorul Marius Manea
"O sole mio" de Eduardo di Capua interpretata de tenorul Vlad Mirita
"Brindisi" din opera "LaTraviata" de Verdi. 


Spectacolul va fi urmat de un cocktail desfasurat in foaierul Operei.

Pretul unui bilet este 150 de euro, care vor fi donati copiilor talentati dar fara posibilitati materiale, iar biletele se pot cumpara de pe Premiile VIP, bilete.ro,  myticket.ro, reteaua Diverta. 

UPDATE: Fost, vazut, socializat, placut - uneori plictisit, plecat :) Peste 80% din personajele prezente erau vedete mioritice, mai mult sau mai putin indragite de publicul larg. Asa ca am dat nas in nas cu: Tania Budi&Catalin Botezatu, Dezbracatu'&Pustiu', Petre Roman, Adina Buzatu, Cove, Dana Nalbaru, Fatu, Doina Levinza, Radu Beligan, Mariana Nicolesco, Maia Morgenstern, Florin Piersic Jr, Mihaela Borcea, Nelu Ploiesteanu, etc.

Un eveniment bine organizat, insa unii invitati au tinut sa isi povesteasca viata pe scena, ceea ce a dus la plictis general. Altii au venit doar ca sa isi etaleze ultimele tinute, iar altii ca sa bea sampanie, insa a fost putina:)) Spectacolul de opera a facut toti banii. In rest, numai de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...