The Kids Are All Right

Regizoarea Lisa Cholodenko (46 de ani) ne aduce pe marele ecrane povestea unui cuplu american cu doi copii, care traiesc o viata mai putin obisnuita. Nic si Jules sunt doua femei frumoase si sensibile care se iubesc si impart acelasi pat de peste 20 de ani. Fiecare are cate un copil facut cu un... donator de sperma. Copii cresc si doresc sa-si cunoasca tatal. Iar de aici, o intreaga serie de intamplari destul de previzibile, insa nu mai putin interesante.


Se pare ca Lisa Cholodenko a transpus pe ecran o poveste de viata, care ii este cel putin familiara. Ea insasi este lesbiana si are un copil facat cu un donator de sperma. Deci, stie ce spune...

In rolurile principale sunt distribuiti: Annette Bening si Julianne Moore, ambele nominalizate la Oscar, si Mark Ruffalo, pe care l-am mai vazut in Shutter Island, Date Night si Zodiac. Annette are un rol dificil, acela de "tata", ea fiind cea care sustine financiar familia si are un cuvant de spus in luarea tuturor deciziilor. Julianne este sensibila, artista, sta acasa cu cei doi copii. Insa acestia nu mai sunt tocmai mici, fata a implinit 18 ani si se pregateste de facultate, iar baiatul are 15 ani si experimenteaza tot felul de senzatii, ca orice adolescent. 

Totul pare ideal in aceasta mica familie, pana cand in scena intra tatal biologic al copiilor. Scene uneori amuzante, alteori profunde sau melodramatice. Nu sunt intorsaturi de situatii sau momente de suspans, insa merita sa vezi acest film (Rated R for strong sexual content, nudity, language). 


Desi sfarsitul nu m-a satisfacut, recunosc ca a fost exact asa cum trebuia sa fie, real, asteptat, nu impodobit cu sclipire hollywood-iana. 

Pe IMDB are 7.6, eu i-am oferit nota 8! Vi-l recomand cu drag!

CITESTE SI: 

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...