Letters to Juliet

Filmul, care le are in distributie pe Amanda Seyfried si pe Vanessa Redgrave, este o comedie ultra-mega-super romantica. Insa nu va imaginati o dulcegarie de prost gust, pentru ca veti gresi. 

Este o poveste relaxanta despre o fata care pleaca in vacanta in Italia, impreuna cu logodnicul ei, un pasionat chef. Povestea de dragoste nu dureaza, atentia lui fiind captata...
mai mult de retete italiene decat de superba sa iubita. 

In timp ce brunetul bucatar prepara retete nemaivazute, Sophie isi exerseaza maestria de scriitoare raspunzand la scrisori de dragoste, adresate lui Juliet, "patroana" iubirii din Verona. Ce se intampla mai departe? Urmariti filmul...

Nu neaparat actiunea poate sa va atraga la acest gen de film, ci mai ales frumusetea Amandei (pe care am indragit-o inca din filmele Mamma Mia si Chloe), dar si peisajele absolut spectaculoase din Italia, mai precis Toscana. Pe IMDB filmul are 6,3, eu i-am acordat un 7!


Si pentru ca in povestea mea am ajuns in Toscana, va recomand acest film pentru  imaginile din Italia!. Priviti-l cu blandete:)) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...