Paradisul pierdut din Tarragona (Eseu-foto)

Portocali. Pasi pierduti in nisip. Parfum de conuri de brad. Stanci solitare privind marea. Terase parasite, imbracate in alb. Apus de ambra. Mediterana linistita, imbratisand orasul. Portul doar in aparenta pustiu. Nisip sarutat de valuri. Tarragona, paradisul din amintirile noastre. Dragoste la prima vedere...

Fotografiile vorbesc de la sine...

4 comentarii:

 1. Tarragona...pt mine...inseamna ACASA!!! Am stiut, citind postul anterior, ca te refereai la acest parc. Si mie mi-a intrat in suflet inca din primele zile petrecute aici, acum 6 ani si jumatate si...acum...aici...ma simt acasa. Nu-mi pot imagina viata mea in alta parte, departe de mare si de soare, departe de unde puiutii mei au vazut lumina. Ma bucur mult ca ai trecut pe-aici si ca ti-a placut. Mi-au placut mult postarile tale despre Tenerife, cu siguranta va fi una dintre urmatoarele destinatii de vacanta.Un an nou cu multa lumina si mare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Iti multumesc mult Alexandra. Si acum am un afis cu Tarragona pe perete. Clar, am petrecut in orasul care te-a adoptat una dintre cele mai frumoase zile din viata mea.

  Iti doresc si tie un an nou minunat!

  Pupici,
  Ioana

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...