Reintoarcerea acasa...

Dupa cum v-ati dat seama, am revenit in minunatul Bucuresti, iar perioada de adaptare se incapataneaza sa dureze mai mult decat estimasem. De aceea si posturile mele sunt scurte, la obiect. 

Despre calatoria mea voi scrie in continuare, sa nu credeti ca am abandonat. Insa am trecut prin clipe destul de grele (sau intense, daca va place mai mult cuvantul:D) si mi-am pierdut pentru o secunda pofta de povestit.

Bineinteles ca imi revin rapid si ma reapuc de treaba. Care treaba consta in a va tine pe voi la curent cu locurile prin care m-au purtat pasii si a ma dedica exclusiv blogului, pentru ca obtinerea unei slujbe platite in aceasta perioada a anului se pare ca nu este posibila. 

In primul rand, m-am hotarat sa dau blogului o noua "fata", mai fresh, am introdus rubrici noi si voi scrie zilnic. 

In al doilea rand, subiectele pe care le voi urmari sunt: Gossip (barfe, showbiz, galerii foto, evenimente, biografii VIP, news, interviuri), Journal (gandurile si experientele mele, poate si fragmente de roman), Leisure&Pleasure (muzica, filme, carti, hoteluri, restaurante - intr-un cuvant: relaxare), Travel (povesti din calatoriile mele, dar si sfaturi despre cum, unde si cand sa o luati din loc), Franturi de Bucuresti (totul despre Capitala:), Food&Drink (retete, diete, bauturi, sfaturi de nutritie, curiozitati), News (de pe bloguri adunate, internet, new media, facebook). 

Sper sa va placa rubricile si textele mele si sa va "convinga" sa ma cititi zilnic si sa comentati la tot ceea ce va convine sau nu:)

CITESTE SI: 

Eat, Pray, Love - varianta personala:)
Toamna in sufletul meu...
Mayte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...