The Social Network

The Social Network este un film de nisa sau cel putin asa mi s-a parut mie. Nu cred ca toata lumea se poate bucura de aceasta productie, decat in masura in care iti place sa urmaresti cum un pusti cu o minte brilianta reuseste sa isi "programeze" viata si sa castige peste 500 de milioane de "prieteni", devenind cel mai tanar miliardar din lume. 

Mie mi-a placut filmul, il recomand in masura in care esti interesat de fenomentul Facebook si de cum ideile mari si bune, puse cap la cap de niste mici genii pot prinde contur si se pot dezvolta in afaceri de miliarde de dolari.

Tot filmul este o adevarata lectie despre cum sa gandesti "mare", despre cum sa nu renunti niciodata, sa insisti, sa crezi in tine si sa iti pastrezi mereu concentrarea si pasiunea. 

Bineinteles, la un anumit nivel, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a trezit nu doar cu o multime de prieteni si bani, ci si cu ceva procese. Cum a facut fata acestora veti descoperi in film!

Nu este o productie cu actori mari, insa merita urmarita pentru ritmul alert si pasiunea personajelor. Un rol secundar are si Justin Timberlake, care desi nu este actor profesionist, personajul pe care il joaca i se potriveste "manusa". 


Pe IMDB are nota 8.3 (deocamdata!), eu i-am oferit un generos 8:) Este un film plin de energie si pasiune!

CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...