Victoria's Secret Fashion Show 2010

Unul dintre cele mai asteptate evenimente fashion ale anului, show-ul Victoria's Secret, avut loc miercuri, 10 noiembrie 2010, la Lexington Armory, New York. Toata floarea cea vestita a apusului a fost prezenta in sala unde manechinele celebre imbracate in lenjerie de mii de dolari au defilat pe piesa "Call Me"- Blondie.

Printre invitatii de onoare s-au numarat si Katy Perry, Akon, Serena Williams, Adrian Grenier, Nicky si Paris Hilton. (Galerie foto si video)
Recesiune, recesiune, dar ce sa-i faci, in moda nu se simte criza...

A demonstrat-o Adriana Lima, care a prezentat un sutien in valoare de 2 milioane $, incrustat cu 3.000 de diamante, safire si topaze. Astfel, bustul Adrianei a stralucit la propriu... "I feel like I'm Marilyn Monroe, it's so glamourous", a declarat superba Lima de 29 de ani (mama a unei fetite care pe 15 noiembrie implineste 1 an). 

Printre ingerasii Victoria's Secret s-au numarat anul acesta si nume noi, care au purtat pentru prima data aripile: Erin Heatherton, Lily Aldridge si Candice Swanepoel.

Doua "veterane" ale acestui show, Doutzen Kroes si Miranda Kerr, au stat deoparte deoarece amandoua sunt insarcinate, iar Heidi Klum, care anul trecut a ridicat sala in picioare cand a aparut proaspata si sexy la cateva saptamani dupa ce nascuse, si-a incheiat colaborarea cu Victoria's Secret.

Daca acestea au fost ultimele barfe, in ceea ce priveste show-ul nu prea am nimic de comentat: mult sclipici, balonase, jucarii, lenjerie incredibil de sexy, aripi, platforme, cizme de piele peste genunchi, pene, floricele, inimioare, zambete, pupici, funduri, picioare si sani. Ca de obicei...

Show-ul Victoria's Secret va fi transmis pe 30 noiembrie de CBS!


 Iata si galeria foto:


Foto: CBS News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...