10 Lucruri pe care NU le stiai despre Brad Pitt

Astazi, actorul american Brad Pitt implineste 47 de ani. Nominalizat de doua ori la Oscar si de patru ori la Golden Globe, este unul dintre putinii actori extrem de mediatizati care nu a reusit sa-si adjudece un premiu major in peste 20 de ani de activitate la Hollywood. Insa acest lucru nu-l impiedica sa aiba o cariera interesanta si o viata plina de neprevazut alaturi de frumoasa si marea sa familie.


Iata mai jos 10 lucruri pe care NU le stiai despre Brad Pitt:

10. In 1982 Brad s-a inscris la Jurnalism&Advertising la University of Missouri. Cu doua saptamani inainte de absolvire, a renuntat la scoala si s-a mutat in Los Angeles, pentru a deveni actor.

9. Pentru a se intretine in Orasul Ingerilor, Brad Pitt si-a luat nu mai putin de 3 job-uri: sofer de taxi ziua, soferul prostituatelor noaptea si se imbraca in pui pentru a face reclama lantului de fast-food El Pollo Loco.


8.  Brad a jucat timp de 4 episoade in Dallas, serialul devenit celebru in Romania in anii '90.

7. A devenit celebru ca sex-symbol in anul 1991, cand a jucat in drama Thelma&Louise, unde a prestat o scena de dragoste cu mult mai celebra (la vremea aceea) Geena Davis.


6. De abia in anul 1994, Brad a atras atentia asupra sa, jucand in filmele:  Interview with the Vampire si  Legends of the Fall. Iar 1995, datorita filmului Seven si a numirii ca Sexiest Man Alive de catre revista People, Brad Pitt a intrat in categoria actorilor de clasa A.

5. Singurul Golden Globe Award castigat a fost pentru rolul secundar in filmul 12 Monkeys.


4. Inainte de a juca in Troy s-a antrenat 6 luni, invatand sa lupte cu sabia, insa in timpul filmarilor si-a accidentat, profetic sau nu, tocmai tendonul lui Ahile, amanand productia cateva saptamani.

3. Si-a infiintat propria companie de productie in 2002, numita Plan B Entertainment, alaturi de Jennifer Aniston (care la divort s-a retras din afacere). In calitate de producator a avut un rol insemnat in filmele: Charlie and the Chocolate Factory,  A Mighty Heart,  The Departed, The Time Traveler's Wife,  Eat Pray Love si Tree of Life. 


2. A aparut in reclame televizate pentru Heineken, Honda Integra, Levi's Jeans, Damiani jewelry, Evance Rolex, JT Roots Coffee, SoftBank si Edwin Jeans. A avut relatii doar cu actrite, printre care: Robin Givens, Jill Schoelen , Juliette Lewis, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston si evident, Angelina Jolie.
 

1. Pasiunile sale sunt: arhitectura, fotografia si calatoriile. De curand, Brad Pitt a declarat: "Activitatea mea favorita este sa deschid usile balconului din Cartierul Francez (New Orleans) si sa ascult patru melodii diferite din apartamentele de vis-a-vis sau de pe strada. Este o noapte balsamica, crepusculara, stau si beau o bere si multumirea ma copleseste. Hmm, ma trec fiorii doar cand vorbesc despre asta...".

Iata mai jos reclamele la Levi's Jeans din 1991 si la Heineken din 2008:
CITESTE SI:

  
  

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...