Black Swan, 12 nominalizari la Critics' Choice Awards

Critics' Choice Movie Awards este un eveniment care surclaseaza Globurile de Aur in drumul catre Oscar-uri. Ieri au fost anuntate nominalizarile la aceste premii, iar Black Swan a adunat nu mai putin de 12, un record in cei 16 ani de existenta a evenimentului. Sa fie acesta filmul anului? Mai avem de asteptat pana in martie, insa acum iata care au fost filmele ce au "rupt gura targului".

11 nominalizari a primit drama britanica The King's Speech si western-ul fratilor Coen True Grit. Inception a adunat 10 nominalizari, iar corporate drama The Social Network - 9.

Alaturi de filmul 127 Hours, toate cele 5 productii de mai sus vor concura pentru "best picture and director". Lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010 include si: The Fighter, The Town, Toy Story 3 si Winter's Bone. Pentru cei mai buni actori au primit nominalizari: Natalie Portman si Mila Kunis (Black Swan), Colin Firth (King's Speech), Jeff Bridges (True Grit), Robert Duvall (Get Low), Jesse Eisenberg (The Social Network), James Franco (127 Hours) and Ryan Gosling (Blue Valentine).

Marile absente ale acestei editii au fost: Sofia Coppola's movie Somewhere si Martin Scorsese hit Shutter Island

Castigatorii vor fi anuntati pe 14 ianuarie, intr-o ceremonie organizata la Hollywood si transmisa in direct pe VH1. In decursul anilor, 8 din 10 castigatori ai premiilor Critics' Choice Movie au luat si Oscar-ul din martie, deci este un eveniment la care merita sa ne uitam. 


CITESTE SI: 

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...